Fabrika čokolade na proljeće

Bez autora
Dec 11 2013

Ambasadorka Ukrajine Oksana Sljusarenko i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović zadovoljni su činjenicom da pripremne aktivnosti teku planiranom dinamikom, te da je sasvim izvjesno da će proizvodnja u pogonu kompanije „Montelor“ u biznis zoni na prostoru gornjeg kompleksa „Oboda“ početi već tokom proljeća naredne godione. Ambasadorka Sljusarenko naglasila je kako projekat uspostavljanja fabrike čokoladnih proizvoda „Montelor“ predstavlja primjer koji treba slijediti u budućnosti, a u cilju jačanja privredne saradnje između crnogorskih i ukrajinskih subjekata. Gradonačelnik Bogdanović iskazao je uvjerenje da će i drugi ukrajinski privredni subjekti u budućnosti razmotriti mogućnosti ulaganja u Cetinje, naglašavajući da je riječ o projektima koji mogu rezultirati obostranim benefitima – prevashodno u pogledu otvaranja novih radnih mjesta, te procesa širenja proizvodnje ukrajinskih industrijskih kompanija i njihovog prisustva na tržištima našeg regiona.

Fabrika čokolade na proljećeAmbasadorka Ukrajine Oksana Sljusarenko i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović zadovoljni su činjenicom da pripremne aktivnosti teku planiranom dinamikom, te da je sasvim izvjesno da će proizvodnja u pogonu kompanije „Montelor“ u biznis zoni na prostoru gornjeg kompleksa „Oboda“ početi već tokom proljeća naredne godione.

Ambasadorka Sljusarenko naglasila je kako projekat uspostavljanja fabrike čokoladnih proizvoda „Montelor“ predstavlja primjer koji treba slijediti u budućnosti, a u cilju jačanja privredne saradnje između crnogorskih i ukrajinskih subjekata.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je uvjerenje da će i drugi ukrajinski privredni subjekti u budućnosti razmotriti mogućnosti ulaganja u Cetinje, naglašavajući da je riječ o projektima koji mogu rezultirati obostranim benefitima – prevashodno u pogledu otvaranja novih radnih mjesta, te procesa širenja proizvodnje ukrajinskih industrijskih kompanija i njihovog prisustva na tržištima našeg regiona, saopšteno je iz Prijestonice.

Tokom susreta je naglašen značaj dosadašnje saradnje Crne Gore i Ukrajine, uz obostrano uvjerenje da će ona u predstojećem periodu biti dodatno podstaknuta i intenzivirana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik